fudbalske pripreme

Pripreme sportista su apsolutno vazna karika u  razvoju svakog sportiste. Pored nadogradnje fudbalskog znanja i vestina imaju i efekat socijalizacije mladih sportista i sticanje odgovornosti jos u ranom detinjstvu.
Koncept sportskih priprema se pazljivo planira zavisno od godista dece i njihovih senzitivnih faza. Vazan deo u planiranju priprema zauzima  i edukacija sportista koja se sastoji iz sportskog dela i opsteg dela.
Jako je vazno da decu jos u ranom periodu upoznamo sa svim izazovima koji ih ocekuju na sportskom terenu i van njega. U svakom slucaju, pripreme iza sebe ostave jak edukativni i sportski trag u zivotima dece.
Ujedno deca nose po obicaju lepe uspomene koje se danima , godinama prepricavaju…
Poslednjih nekoliko godina nasa letnja baza je Kopaonik, tacnije Brzece i hotel Junior. Hotel junior je specijalizovan upravo za pripreme dece i kao takav nudi fenomenalne uslove za realizaciju istih. U svom sadrzaju nudi niz edukativnih sadrzaja, nekoliko odlicnih terena sa prirodnom i vestackom travom kao i propratne sadrzaje… Uz cist planinski vazduh, koji je veliki benefit, deci su na raspolaganju i zabavni sadrzaji…

FK SPORTING © 2021. Sva prava zadržana. Web site design: WEB STRANICE 011

cropped-sporting-logo-2010-1.png